Paket trenutno nije aktuelan, više informacija možete dobiti na telefone 063/ 22 01 11 I 064/84 11 111, ili putem e-maila [email protected].

„DE LUXE“ SVADBENI PAKET

„De luxe“ svadbeni paket obuhvata:

  • Koktel dobrodošlice na platou ispred objekta, ukoliko vremenske prilike to dozvoljavaju;
  • Plato se za tu priliku prigodno ukrašava barskim (koktel) stolovima sa cvetnim aranžmanima;
  • Planirani koktel se poslužuje 45 minuta nakon toga gosti se upućuju u svečanu salu;
  • Predloženu hranu vrhunskog kvaliteta serviranu na bife (švedskom) stolu;
  • Konobara za usluživanje za svakim stolom;
  • Cvetna dekoracija na svakom stolu;
  • Veliki svećnjak sa svećama na svakom stolu;
  • Mladenački sto sa posebnom dekoracijom i cvetnim aranžmanom;
  • Elegantne navlake za stolice sa mašnama;
  • Mladenačka torta oblika, boje, ukusa i dekoracije po izboru;
  • Korišćenje svetlosno scenske rasvete svečane sale;
  • Korišćenje ozvučenja i razglasa;
  • Korišćenje usluga fotografa uz doplatu.

MENI

Hladna predjela:

  • Salata od goveđeg jezika;
  • Pileća salata „Surpise”;
  • Granny Smith salata (piletina, srdela, celer, jabuka, dresing);
  • Salata od plodova mora;
  • Waldorf Astoria salata (celer, jabuka, orah);
  • Caprese ražnjići;
  • Rolovane tikvice i plavi patlidžan;
  • Urnebes kuglice;
  • Vojvođanske kuglice (sir, susam, šunka, kiseli krastavac);
  • Punjene pileće grudi „No – No”;
  • Mešane masline u marinadi od belog luka;

Selekcija delikatesa:

  • Domaća seoska šunka – pršuta;
  • Kraški vrat;
  • Kuvana šunka;
  • Zlatiborska goveđa pršuta;
  • Ruža od bele pečenice;
  • Zanatski kulen;
  • Izletnička kobasica;

Selekcija sireva:

  • Zlatarski sir sa paprikom;
  • Sjenički sir iz maslinovog ulja sa aromatičnim travama;
  • Dimljeni sir;
  • Koziji mladi sir na svežem povrću;
  • Mladi kajmak;
  • Brie;
  • Camambert;
  • Emmentaler;
  • Dorblu (sir sa plavim plesnima);

Supe i čorbe:

  • Krem čorba od teletine i mešanog povrća,
  • Minestrone;

Topla predjela:

  • Pita savijača pečena ispod sača sa sirom i zeljem;
  • Rižoto sa dagnjama;
  • Prolećne rolnice sa više vrsta soseva;
  • Pene sa pršutom i tikvicama u kremastom sosu;

Glavna jela:

  • Biftek Žilijen sa mešanim povrćem u sosu od ostriga;
  • Pileći noazeti u sosu od vrganja;
  • Rolovana svinjska plećka u braten sosu;

Roštilj:

  • Dimljena vešalica;
  • Gurmanski uštipci;
  • Domaća roštiljska kobasica;
  • Ćevapi;
  • Pileće belo sa grila;

Glavno jelo-riba:

  • Filet dimljene pastrmke sa pečenim bademom
  • Punjene lignje na „mornarski” način

Prilozi uz glavna jela:

  • Aromatizovani krompir sa parmezanom i ruzmarinom;
  • Riža Basmati;
  • Dalmatinsko varivo;
  • Kroketi od krompira;
  • Mešano povrće bareno na pari;
  • Grilovano mešano povrće;

Sveže povrće – Salate:

  • Rucola;
  • Iceberg;
  • Lola rosa;
  • Lollo bionda;
  • Čeri paradajz;
  • Paradajz sa crvenim lukom;
  • Tarator;
  • Štanglice od krastavca;
  • Grčka salata;
  • Rendana šargarepa;
  • Kupus salata;
  • Ljuta paprika;
  • Sezonsko povrće: rotkvice, mladi luk, sremuš, mešana turšija;

Sveže voće:

  • Sezonsko domaće voće;
  • Banane;
  • Ananas;
  • Pomorandže;

Kolači:

  • Sitni kolači (više vrsta);

Hleb i pecivo:

  • Zemičke bele;
  • Zemičke integralne;
  • Domaća pogača;
  • Hleb sa maslinama;
  • Bavarsko pecivo;
  • Bageti;

KARTA PIĆA

Aperitiv:

  • Viski Balantajn;
  • Burbon Jack Daniels;
  • Viski Johnnie Walker;
  • Vodka domaća;
  • Pelinkovac Gorki list;
  • Rakija Viljamovka;
  • Rakija Dunjevača;
  • Rakija Šljivovica;
  • Alkoholni miks;
  • Vodka đus;

Alkoholni miks:

  • Campari đus;
  • Vodka đus;
  • Džin tonik;

Vino:

  • Vinarija Mlad mesec (crveno i belo);
  • Vinarija Radovanović (crveno i belo);
  • Prosecco (penušavo vino);

Pivo:

  • Tuborg 0,33l;
  • Becks 0,33l;
  • Heineken 0,33l;

Bezalkoholna pića:

  • Coca Cola;
  • Fanta;
  • Tonic;
  • Bitter lemon;
  • Sok pomorandža;
  • Sok jabuka;
  • Sok breskva;
  • Sok borovnica,
  • Voda mineralna gazirana i negazirana.

start

gala

royal

nacionalni