Naša priča

Event Centar Acapulco čini tim profesionalaca, koji se već dve decenije uspešno bavi organizacijom poslovnih i privatnih prijema, koktela, zabava, venčanja kako u Beogradu, tako i širom Srbije.

Organizacija venčanja

Nakon višedecenijskog iskustva u ugostiteljstvu, odlučili smo da spojimo sva naša znanja i iskustva, i napravimo mesto koje će po izgledu, kvalitetu usluge i mogućnostima koje pruža biti jedino rešenje, ako tražite prostor za venčanje, ili bilo koju drugu vrstu proslave. Ono po čemu nas prepoznaju je sposobnost da ponudimo kompletnu uslugu kada je reč o organizaciji događaja. Cilj nam je da podržimo sve poslovne aktivnosti naših klijenata ili priredimo nezaboravna venčanja.

Čuven po dobrom provodu, moderno dizajniranog enterijera, sa idealnim položajem na reci, splav Acapulco Events nametnuo se kao najbolje rešenje koje može da odgovori na ekstravagantne zahteve klijenata.

Nudimo vam najbolje: restoran sa moderno opremljenom kuhinjom, besprekornom uslugom, vrhunskom klimatizacijom i ventilacijom prostora, tehnicki opremljen prostor za sve vrste događaja, obezbeđen parking…

Uvek idemo u korak sa svetskim trendovima, ali tu smo da ispoštujemo i tradiciju. Kod nas kvalitet, znanje i trud igraju ključnu ulogu, i ne smeju nikom biti uskraćeni.

Pozovite nas i na vreme rezervisite termin.

Dobro nam dosli.

proslave-vencanja

Proslave venčanja

10% popusta za venčanja radnim danima

Za sva venčanja koja se organizuju radnim danima, Event Centar Acapulco obezbedio je popust od 10%. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj 063 22 01 11, ili putem e-maila [email protected] .