„DE LUXE“ SVADBENI PAKET
„De luxe“ svadbeni paket obuhvata:
- Koktel dobrodošlice na platou ispred objekta, ukoliko vremenske prilike to dozvoljavaju;
- Plato se za tu priliku prigodno ukrašava barskim (koktel) stolovima sa cvetnim aranžmanima;
- Planirani koktel se poslužuje 45 minuta nakon toga gosti se upućuju u svečanu salu;
- Predloženu hranu vrhunskog kvaliteta serviranu na bife (švedskom) stolu;
- Konobara za usluživanje za svakim stolom;
- Cvetna dekoracija na svakom stolu;
- Veliki svećnjak sa svećama na svakom stolu;
- Mladenački sto sa posebnom dekoracijom i cvetnim aranžmanom;
- Elegantne navlake za stolice sa mašnama;
- Mladenačka torta oblika, boje, ukusa i dekoracije po izboru;
- Korišćenje svetlosno scenske rasvete svečane sale;
- Korišćenje ozvučenja i razglasa;
- Korišćenje usluga fotografa uz doplatu.
MENI
Hladna predjela:
- Salata od goveđeg jezika;
- Pileća salata „Surpise”;
- Granny Smith salata (piletina, srdela, celer, jabuka, dresing);
- Salata od plodova mora;
- Waldorf Astoria salata (celer, jabuka, orah);
- Caprese ražnjići;
- Rolovane tikvice i plavi patlidžan;
- Urnebes kuglice;
- Vojvođanske kuglice (sir, susam, šunka, kiseli krastavac);
- Punjene pileće grudi „No – No”;
- Mešane masline u marinadi od belog luka;
Selekcija delikatesa:
- Domaća seoska šunka – pršuta;
- Kraški vrat;
- Kuvana šunka;
- Zlatiborska goveđa pršuta;
- Ruža od bele pečenice;
- Zanatski kulen;
- Izletnička kobasica;
Selekcija sireva:
- Zlatarski sir sa paprikom;
- Sjenički sir iz maslinovog ulja sa aromatičnim travama;
- Dimljeni sir;
- Koziji mladi sir na svežem povrću;
- Mladi kajmak;
- Brie;
- Camambert;
- Emmentaler;
- Dorblu (sir sa plavim plesnima);
Supe i čorbe:
- Krem čorba od teletine i mešanog povrća,
- Minestrone;
Topla predjela:
- Pita savijača pečena ispod sača sa sirom i zeljem;
- Rižoto sa dagnjama;
- Prolećne rolnice sa više vrsta soseva;
- Pene sa pršutom i tikvicama u kremastom sosu;
Glavna jela:
- Biftek Žilijen sa mešanim povrćem u sosu od ostriga;
- Pileći noazeti u sosu od vrganja;
- Rolovana svinjska plećka u braten sosu;
Roštilj:
- Dimljena vešalica;
- Gurmanski uštipci;
- Domaća roštiljska kobasica;
- Ćevapi;
- Pileće belo sa grila;
Glavno jelo-riba:
- Filet dimljene pastrmke sa pečenim bademom
- Punjene lignje na „mornarski” način
Prilozi uz glavna jela:
- Aromatizovani krompir sa parmezanom i ruzmarinom;
- Riža Basmati;
- Dalmatinsko varivo;
- Kroketi od krompira;
- Mešano povrće bareno na pari;
- Grilovano mešano povrće;
Sveže povrće – Salate:
- Rucola;
- Iceberg;
- Lola rosa;
- Lollo bionda;
- Čeri paradajz;
- Paradajz sa crvenim lukom;
- Tarator;
- Štanglice od krastavca;
- Grčka salata;
- Rendana šargarepa;
- Kupus salata;
- Ljuta paprika;
- Sezonsko povrće: rotkvice, mladi luk, sremuš, mešana turšija;
Sveže voće:
- Sezonsko domaće voće;
- Banane;
- Ananas;
- Pomorandže;
Kolači:
- Sitni kolači (više vrsta);
Hleb i pecivo:
- Zemičke bele;
- Zemičke integralne;
- Domaća pogača;
- Hleb sa maslinama;
- Bavarsko pecivo;
- Bageti;
KARTA PIĆA
Aperitiv:
- Viski Balantajn;
- Burbon Jack Daniels;
- Viski Johnnie Walker;
- Vodka domaća;
- Pelinkovac Gorki list;
- Rakija Viljamovka;
- Rakija Dunjevača;
- Rakija Šljivovica;
- Alkoholni miks;
- Vodka đus;
Alkoholni miks:
- Campari đus;
- Vodka đus;
- Džin tonik;
Vino:
- Vinarija Mlad mesec (crveno i belo);
- Vinarija Radovanović (crveno i belo);
- Prosecco (penušavo vino);
Pivo:
- Tuborg 0,33l;
- Becks 0,33l;
- Heineken 0,33l;
Bezalkoholna pića:
- Coca Cola;
- Fanta;
- Tonic;
- Bitter lemon;
- Sok pomorandža;
- Sok jabuka;
- Sok breskva;
- Sok borovnica,
- Voda mineralna gazirana i negazirana.