Velika svadbaVelika svadba

Da li pozvati tatine kolege i mamine prijateljice iz na svadbu? A hoće li biti dovoljno mesta za sve goste? Pitanja je mnogo, a spisak zvanica se stano uvećava. Uvek se nađe neka rođaka koje je slučajno zaboravljena, pa njena ćerka i tako, čini se, u nedogled.

Broj svatova sve je veći, a muči pitanje da li će se naći idealna sala za venčanje. Dileme mladenaca oko pripemanja venčanja su brojne, a glavna pitanje je da li će imati mesta za sve. U Srbiji još uvek vlada predrasuda da svadba nije svadba ako nema preko 200 gostiju, međutim želje su jedno, a mogućnosti drugo.

Ako je vaša želja da svadba bude prava srpska sa 250 gostiju, mi vam pružamo mogućnost da
svoje želje pretvorite u stvarnost.

Želje mladenaca ili želje roditelja?

Velika venčanja imaju svojih prednosti i mana, ali pitanje je čija je želja veliko venčanje. Budući supružnici često se nađu pred izazovom da li treba napraviti veliko venčanje i kako sve to organizovati. Ili je ipak bolja intimna ceremonija?

Nekada se želje roditelja i mladenaca ne podudaraju, pa roditelji žele veliku prosavu, a budući supružnici intimnu ceremoniju. Međutim, ne zaboravite, venčanje je samo jednom (naravno, ne mora da znači da neće biti i drugog puta) u životu, zato dajte mašti na volju. Nemojte kasnije da žalite što niste proslavili svoju svadbu uz veliki broj ljudi, jer stite se kakvo je slavlje vaš prijatelj napravio i koliko je veliko veselje bilo.

Protokol, običaji, zvanice, sve mora da se ispoštuje, a ako vam se čini da možete neke običaje i da preskočite, onda to i uradite.

Učinite da vaš dan bude po vašoj želji, opustite se, uživajte i budite srećni!

Venčanje je prilika da svoju sreću podelite sa roditeljima, prijateljima i dragim ljudima, zato nemojte uskratiti želju jedne bake da vidi svoju unuku u venčanici ili jedne majke koja svog jedinca ženi. Bez obzira što naša tradicionalna svadba podrazumeva veliki broj svatova, dobru hranu i piće, odličnu muziku i druge prateće elemente, ako imate dobar tim ljudi, sve se da lako i brzo organizovati i pripemiti.

Iako je najlakše pobeći sa kumovima i venčati se daleko od svih, veliko veselje ima svoje draži.

Prednosti velike svadbe

Spisak zvanica je dug, gostiju preko dvesta. Gde ih ugostiti? Naš restoran Splav Akapulko ima dovoljno prostora za sve. Zato nećete morati da brinete da li će se naći mesto i za sve tatine kolege, hoće li biti prostora i za dalje rođake, ali i za maminu tetku iz Kanade. To je naša briga.

Vaše je da osmislite dobar plan, naše je da ga sprovedemo u delo. Veliko venčanje znači veće veselje, više slavlja, više uspomena za pamćenje, više ljudi, više čestitanja, više ljubljenja, više fotografija, više poklona, više…. Ma više svega. Doduše, više je i troškova, ali više je poklona i novca. Tako da na jednoj strani dajete, a na drugoj dobijate i problema nema.

Važno je da se budući mladenci usaglase šta žele, kakvu svadbenu feštu hoće i svečanost će biti upriličena po želji mladenaca. Međutim, da bi se vaše venčanje dugo pamtilo prepustite našem osoblju pripremu, a vi se naoružajte osmehom i dobrim raspoloženjem!

Ukoliko ste i dalje u nedoumici, mozete svratiti do naseg splava Akapulko i popricati sa nasim menadzerem Jovicom Lisaninom, on ce vam najbolje dati savete u korist i protiv velike svadbe.