Prostor za venčanjaVenčanjaProstor za venčanje Akapulko

Kada planiraju svoje venčanje, većina mladenaca ističe da im najviše poteškoća zadaje kako pronaći idealan prostor za venčanja.

Ovo i ne čudi, jer je potrebno uklopiti više faktora, kao što su:

– dobra lokacija i pristupačnost;

– mogućnost parkinga, naročito ako se planira veći broj gostiju;

– estetski kriterijumi mladenaca;

– dobro organizovan unutrašnji prostor;

– mogućnost modifikovanja;

– kvalitetna kuhinja i profesionalno osoblje.

Zbog ovoga je najveći izazov pronaći maksimalno funkcionalan prostor za venčanja. Da bude tako koncipiran da odgovori željama mladenaca i pruži nezaboravan ugođaj njima i gostima.

Prostor za venčanja na reci

Šta nas izdvaja od drugih? Splav restoran Akapulko, već decenijama sinonim za dobar provod, je savršen prostor za romatnično i elegantno venčanje na reci, što će potvrditi brojni srećni parovi koji su ovde sklopili brak.

Smešten na obali Dunava, renoviran i uređen po najvišim standardima. Predstavlja idealno rešenje za mladence koji traže idealan prostor za venčanja sa vrhunskom uslugom.

Kada se odlučite za splav restoran Akapulko, vaša preostala „briga“ je izbor gostiju i šta ćete obući tog dana. Tim naših profesionalaca preuzeće na sebe svu organizaciju oko vašeg venčanja.

Pažljivo ćemo saslušati vaše želje i očekivanja, i u skladu s tim napraviti aranžman s kojim ćete biti maksimalno zadovoljni. Nudimo vam tradicionalno venčanje, bajkovit enterijer, određenu tematiku ili luksuz po najvišim svetskim standardima.

Naši kapaciteti

Splav Akapulko Events kao prostor za venčanja: Bajka na Dunavu kao što rekosmo, nalazi se naspram čuvenog Hotel Jugoslavija vaše je da se odlučite za manir i javite nam broj gostiju. Želite svadbu s manjim brojem ljudi? Odlično, kapacitet zatvorenog dela je 150 ljudi, a ako ste se ipak odlučili za veći broj, terasa i zatvoreni deo imaju 250 sedećih mesta. Za mladence koji žele koktel ili žurka varijantu smo osmislili specijalan aranžman, te u tom slučaju splav restoran Akapulko prima i do 350 ljudi sa terasom.

Prostor za venčanja je klimatizovan prema najsavremenijim standardima, tako da će čak i vreli avgustovski dan na splavu restoranu Akapulko biti izuzetno prijatan. Zahvaljujući visoko profesionalnom ozvučenju i najsavremenijem stereo sistemu uživanje u veselim notama biće podignuto na maksimum, a ekskluzivna rasveta poslednje tehnologije doprineće gotovo filmskoj atmosferi.

Bukvalno svaki kutak splav restorana Akapulko uređen je sa beskrajnom pažnjom i ljubavlju, što se najbolje vidi na fotografijama s venčanja. Naravno, ukoliko imate neke specijalne želje povodom uređenja i dekoracije, naš tim će vam rado izaći u susret.

Sa naše predivne terase pogled na Dunav i Kalemegdan učiniće ovaj dan nezaboravnim, a kada već na raspolaganju imate i terasu, zašto ne biste organizovali matičara i najvažnije „da“ izgovorili upravo ovde? U tom slučaju, priuštite sebi i gostima specijalan ugođaj tako što ćete na sopstveno venčanje doći gliserom, naravno, u našoj organizaciji.

Venčanje na gliseru

Kakvu kuhinju vam nudimo?

Naši gastro stručnjaci su dugo radili na ponudi hrane dok nisu osmislili fleksibilan meni koji se uklapa u apsolutno svaki tip proslave i zadovoljava sve ukuse. U ponudi imamo četiri menija : start, nacionalni, gala i royal. Naravno, na prvom mestu su nam afiniteti mladenaca i prema tome se vodimo.

Garantujemo vam estetsko i gastronomsko uživanje!

Vrhunski somalijeri sa internacionalnim karijerama formirali su vinsku kartu najvišeg kvaliteta.

Na raspolaganju su vam i naši organizatori koji će vaše venčanje na vodi učiniti najlepšim danom u vašem zajedničkom životu.

Proslave venčanjaZa sva pitanja i nedoumice stojimo vam na raspolaganju. Očekujemo vaš poziv.

Srdačno, tim splava Akapulko Events.