Možda se danas čini lako da izradite pozivnice za venčanje. Dovoljno je da pretražite internet ili odete do najbliže štamparije, izaberete uzorak koji vam se dopada, i završite posao.

Pozivnice za venčanje - AkapulkoSve to zvuči lepo, savršeno, ali…Da se ovako biraju pozivnice, sigurni smo da bi mladencima uštedelo dosta vremena, i živaca. Međutim, proces odabira pozivnica više nije toliko jednostavan, pogotovu u moru izbora koje danas imamo.

Ukoliko želite da stvorite bajkovit utisak, to kreće upravo onog trenutka kada im pošaljete pozivnicu za venčanje. Mladencima je „ovo parče papira“ jako vredno. Pozivnice su prva stvar koja će zvanice asocirati na mladence i venčanje koje dolazi.

Pripreme za najsrećniji dan u životu, kreću od trenutka prosidbe. Mladenci već znaju kakvu salu za venčanje žele, koje će boje biti cvetni buketi, a sve to potrebno je uskladiti i sa time kako će izgledati pozivnice za venčanje.

O čemu treba voditi računa?

Za početak važno je imati u glavi boju koja će biti dominantna na ovom jako „važnom parčetu papira“. Nemojte puno improvizovati sa bojama. Važno je da pozivnica deluje elegantno, jer sam odabir pozivnice nagoveštava kakav će tip venčanja biti. Naš narod ima izreku: “Po jutru se dan poznaje”.

Neki mladenci će uživati u cirkonima, mašnicama, dok će se drugi obradovati običnoj, beloj pozadini i jednostavnim tekstom. Za koju god opciju da se odlučite, jako je važno da pronađete inspiraciju za izgled i tekst, koji će zaintrigirati toliko vaše zvanice da će sa nestrpljenjem čekati dan vašeg venčanja.

Poručivanje pozivnica online

Ukoliko ipak želite da ne gubite puno vremena online is fine što bi mi rekli. Danas na internetu imate puno specijalizovanih sajtova koji se bave ovom tematikom. Potrebno je samo da kliknete na pozivnicu koja vam se dopada i sve stiže na vašu kućnu adresu. Naravno, morate da ostavite vaše osnovne informacije. Trebaće im datum venčanja, restoran, kao i kratak tekst u kojem pozivate vaše prijatelje, rodbinu da vam se pridruže u slavlju.

Ukoliko spremate moderno, originalno i kreativno venčanje, neka vam i pozivnice za venčanje budu u tom stilu. Možete biti kreativni u dizajnu pozivnica, ili u tekstu koji će vaši gosti čitati kroz osmeh i zadovoljstvo, jer će to biti nešto što su videli prvi put u životu.

Kakve su pozivnice za venčanje danas u trendu?

Trodimenzijalne i Vintage pozivnice

Volimo kad parovi žele da unesu malo inovacija u svoje pozivnice za venčanje. Posebno je interesantno nešto što prvi put vidite, to će svakako privući vašu pažnju i izazvati oduševljenje.
Sve što su naši roditelji nekada voleli da nose, slušaju, sada je ponovo u modi. Isto važi i za dizajn. Ukoliko želite da vam pozivnice dobiju starinski, retro izgled, budite bez brige, samo objasnite dizajneru kakav oblik i font želite i ostalo prepustite njemu ili njoj.

 

Pozivnice za vencanje u boci - AkapulkoPozivnice za venčanje u „boci“

Ovo je svakako najoriginalnija pozivnica za venčanje. Ne samo da će mladenci biti oduševljeni, već će i gosti svima pokazivati i pričati o vašoj pozivnici. Ako se odlučite za nju, znajte da ćete morati više para da odvojite, ali makar će ostati kao jako lepa uspomena.

Ako je splav Akapulko vaš izbor kao restoran za venčanje na vodi, sigurno će pozivnice u boci biti pravi izbor da nagoveste vaš najmiliji događaj.