Retko koji mladenci će vam reći da im nije važno kako će gosti napustiti sale za svadbe i proslave. Za njih će biti najbitniji osmeh na vašem licu. Posle ćete danima prepričavati anegdote, neobične situacije i prizore sa venčanja. Nikako ne bi voleli da već sutra zaboravite da ste uopšte bili na najvažnijoj proslavi za mladence.

Restoran za venčanje kao iz bajke

Organizacija vencanja kao iz bajke

Mladenci su jako puno vremena, novca, ali i živaca uložili da organizuju venčanje kao iz bajke. Svi ti napori se ulažu da bi ostale lepe uspomene za mladence i za zvanice.

Mladenci splav AkapulkoPre nego što krenete u detaljnu organizaciju venčanja, povedite razgovor sa rođacima, prijateljima, komšijama, kolegama koji su kroz to nedavno prošli.

Sakupite preporuke za sale za svadbe i proslave u Beogradu, odaberite onu  salu za venčanje koja vam je privlačna. Vodite računa da li ima dovoljno prostornog kapaciteta da primi sve vaše zvanice.

Pritom treba da se nalazi i na dobroj lokaciji, da ne morate ni vi, ni vaši gosti da putujete satima.

Ukoliko ste iz Zemuna onda je preporuka da kucate restoran za svadbe i proslave Zemun.

 

Tip restorana za vencanje i proslave

Svadbe su češće u prolećnim i letnjim mesecima. Idealno bi bilo da pronađete restoran za vencanje i proslave koji ima i prostranu terasu, baštu, dvorište. Malo svežeg vazduha tokom proslave nikom neće biti na odmet.

Venčanja na vodi su definitvno nešto što bi ostavilo utisak i vama i gostima. Kada ste dobili sve neophodne informacije o restoranima za venčanje, hrani, muzici, venčanici, odelu, ukrasima i cveću koji će krasiti vašu salu za venčanju, svadbenoj torti, sada je vreme da krenete u akciju i od vašeg najvažnijeg dana pripremite svadbu za pamćenje.

Sve je u detaljima

Ako želite da najbliži upamte najvažniji dan u vašem životu, onda nemojte sve da prepustite slučaju. Mislite o svakom detalju. Ukoliko vam je u tome potrebna pomoć slobodno zamolite prijatelje, rođake, kolege. Svako će da uskoči bilo nekim konstruktivnim savetom ili prosto da budu uz vas dok traje celokupna organizacija.

Za početak napravite spisak zvanica. To će vam itekako olakšati kada krenete u potragu za restoranom u kojem ćete izgovoriti vaše „sudbonosno da“. Dobro osmotrite restoran za venčanje, on mora biti prostran, klimatizovan, dobro ozvučen. Takođe ne treba zaboraviti na rasvetu. Dobrim osvetljenjem imaćete savršene fotografije sa venčanja. Restoran za venčanje ste izabrali, sada sledi bend za svadbe. Prvo se dogovorite kakav tip muzike želite na vašoj svadbi. Zatim ne budite lenji, napravite listu bendova koji sviraju željenu muziku. Obavezno ih poslušajte pre nego što ugovorite sa njima. Preporučujemo da napravite Ugovor i definišite sve kad dolaze, kad postavljaju ozvučenja itd.

Organizacija venčanja - splav Akapulko

Izbor hrane za venčanje

U sklopu sale za vencanje ugovorite meni, bilo da je tradicionalno posluženje ili švedski sto. Važno je da bude kvalitetno, ukusno, sočno. O hrani se uvek priča. Za venčanicu i odelo vam neće trebati puno vremena, tu su i pozivnice. Gledajte da to budu neobične pozivnice za venčanje, koje bi trebalo da opisuju vas kao mladence i da nagoveste možda ambijent.

Ne zaboravite na mladenačku tortu – jako je važno da je ukusna, ali i da lepo izgleda – pa kada izaberete dobrog poslastičara, zajedno sa njim osmislite nešto što će oduševiti i vas i vaše zvanice. Ako sve ovo uradite do detalja, nemojte ništa da brinete, vaši gosti će sa osmehom izaći iz restorana i jedva čekati da prenesu svoje oduševljenje drugima.

Restoran za vencanja na vodi od proleća do jeseni

Možda ste se odlučili da vaše venčanje bude kao iz bajke, ali bukvalno. Želite da vaša svadba bude ona o kojoj se priča. Postoji rešenje i za to. Sve češće se mladenci odlučuju da svoj najvažniji dan proslave u savršenom prostoru, ali na otvorenom, tačnije neobično venčanje na vodi, reci, jezeru. Sale za svadbe mogu biti i zanimljive kao što je ova naša Akapilko.

Venčanje na vodi splav Akapulko

Ako se odlučite za ovu varijantu, budite sigurni da će za početak „prirodni enterijer“ ostaviti jak utisak na vaše zvanice, a o ostalim sitnicama da ne govorimo. Venčanje na vodi, pogotovu u toku proleća ili leta pa čak i kasna jesen, može biti pun pogodak – imaćete prijatan prostor, svež vazduh, pejzaž, zelenilo i fenomenalnu pozadinu za svadbene fotografije.

Tematsko venčanje

Ukoliko želite da vaše venčanje bude nesvakidašnje, jedinstveno i drugačije, onda se možete baciti u organizaciju tematskog venčanja. Ovakva svadba će svakom gostu ostati u sećanju, budite sigurni. Bilo koju „temu“ možete primeniti za svoje venčanje – od godišnjih doba, filmova, heroja, knjiga, itd.

Kada se odlučite koja je tema venčanja, krenite u realizaciju – ukrasite salu za venčanje u „tom stilu“, zamolite bend da odsvira nekoliko pesama koje asociraju na vašu temu, neka vaša torta bude dizajnirana u temi koju ste izabrali. Neki se čak mladenci odlučuju da umesto odela i venčanice, obuku „specijalno odelo“.

Sala za vencanje Akapulko

Uz profesionalni tim splava Akapulko, savršenu salu za vencanje na vodi, vaše veselje će biti kao iz bajke. Ako se odlučite da svoje „sudbonosno da“ izgovorite u sali za vencanja Akapulko, koji se nalazi u Beogradu, Zemunu kod Hotela Jugoslavija, budite uvereni da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja. Vaši roditelji su proveli mladost u našem klubu Akapulko, možda se i upoznali u njemu. Sad je prilika da se vi venčate u njemu a vaši roditelji da se prisete najlepših uspomena iz svoje mladosti.

Sala za vencanje splava Akapulko do sada je ugostila i ispunila radošću veliki broj poznatih ličnosti. Dozvolite da i vama kreiramo prelepe uspomene koje ćete pamtiti ceo život. Nama su najvažniji osmesi vas i vaših najbližih.

Vaš tim splava Akapulko