Cipele za vencanjeIzbor venčanicerestoran za venčanjeVenčanjaDobar provod na vencanju

Organizovanje venčanja i svadbene proslave nije nimalo lako i zahteva dosta vremena i strpljenja. Svi mladenci žele da oduševe svoje zvanice prelepom proslavom svoje ljubavi, što može da bude i prilično stresan cilj. Na početku treba napraviti spisak stvari koje je neophodno obaviti, kupiti ili ugovoriti.

Stvari se vrlo često ne odvijaju prema planu i mladenci gube dosta energije i živaca da bi se sve odvijalo po planu. Tu je i bojazan da će nešto krenuti po zlu, da će se gosti povađati ili da će ih rođaci izblamirati. Da li nakon nekoliko meseci priprema mladenci mogu da se opuste i dobro provedu na svojoj svadbi? Odgovor je definitivno DA!

Muzika je ključan faktor

Izbor benda koji će vam svirati na svadbi je jedan od najbitnijih izbora koji ćete napraviti tokom organizovanja venčanja. Dobar bend, uštiman, sa dobrom opremom, iskustvom i odličnim raspoloženjem je garancija dobrog provoda i svatova i mladenaca. Ukoliko se odlučite da sa muzikom pravite kompromis niko vam ne može garantovati da ćete se i vi dobro provesti. I tokom svadbe ćete osećati da ste napravili kompromis jer vaše omiljene numere ne zvuče tako
dobro.

Najbolje je da posetite svirke bendova koje ste izabrali u svoj uži krug i tek onda odlučite koji bend vam je najpoželjniji. Pored izbora benda, vrlo je bitno da precizno definišete vrstu muzike i ako je moguće spisak pesama koje će se svirati. Uz muziku koju oboje volite osećaćete se odlično i moći ćete da se opustite i uživate u zabavi sa prijateljima i rodbinom.

Evo kako izabrati najbolju a najjeftiniju muziku za svadbu

Sala za svadbe

Izbor sale za svadbu je vrlo bitan za provod jer ambijent u velikoj meri kreira i atmosferu na proslavi. Sala treba da bude dovoljno prostrana da u nju stanu sve vaše zvanice i da ostane mesta za plesni podijum. Dobar prvod na svadbama je uglavnom vezan za slobodno kretanje svatova, ples i veselje. Veseli svatovi će dosta šetati, međusobno komunicirati, pevati i plesati. Zato je potrebno da je sala dovoljno prostrana da može lako da se prolazi između stolova.

Prostor koji vam je prijatan na prvu loptu biće pogodan za provod jer se u njemu već dobro osećate.
Raspored sedenja Važan faktor na svadbi je raspored sedenja koji ne remeti već postojeće odnose među zvanicama
i pruža priliku za upoznavanje. Poželjno je grupisati zvanice koje su bliske po godinama i interesovanjima. Ipak nije zgodno starije goste potpuno izolovati u nekom uglu jer će se osećati manje bitnim, a vama će taj propust kvariti raspoloženje tokom proslave. Goste koji su vam teški za komunikaciju ili znate da će uvek imati neke zamerke nemojte postavljati blizu mladenačkog stola. Svakako prijatnije da neke informacije u najlepšem danu ostanu izvan vaših ušiju.

Hrana i piće

Dobar meni, sa hranom koja vam odgovara, delovaće na vas vrlo podsticajno jer se nećete postideti pred gostima siromašnom ponudom. Izbor pića je nesumnjivo vrlo značajan za dobar provod. Dobra rakija i vino često ostave mnogo bolji utisak na goste nego sva dekoracija oko koje ste se toliko trudili.

Za dobar provod na venčanju vam je potreban

Splav Akapulko pruža atraktivan ambijent koji je već dvadeset godina sinonim za odličan provod. Splav je opremljen profesionalnom rasvetom i ozvučenjem što pomaže bendovima da naprave sjajnu atmosferu. Mladenci i njihovi gosti se odlično provode i šalju nam svoje fotografije sa porukama zahvalnosti putem društvenih mreža. Ako želite venčanje, koje će biti ono na kome ste se u životu najbolje proveli, javite se.

Menadžer Splava Akapulko, Jovica Lisanin, vam stoji na raspolaganju za sve informacije.