Sale za svadbeZimska dekoracija vencanja

Zima je neopravdano zapostavljena kada su venčanja u pitanju jer svojim čarima može da doprinese veseloj atmosferi proslave. Uz malo mašte i entuzijazma možete napraviti sjajnu i pristupačnu dekoraciju venčanja inspirisanu ovim godišnjim dobom.

Verujte u zimsku idilu

Mnogi će reći da u zimi ne vide baš ništa zanimljivo i romantično što bi se moglo povezati sa venčanjem, samo hladno vreme, bljuzgavica, poledica i tmurni dani. To je stvar perspektive i ubeđenja. Sigurno je da baš zimski period može da nas asocira na toplinu doma tokom praznika i da belina snega podseća na venčanicu. Hladan zimski period zahteva kontrast toplih međuljudskih odnosa i domaćeg ambijenta koji greje dušu. A tek žar ljubavi u prvom plesu mladenaca dok napolju veju pahulje.

Dekoracija sale za svadbu

Zimska dekoracija sale za svadbu može da bude vrlo šarolika i izvan klišea. Lako je doći do detalja iz prirode kao što su šišarke, jabuke, suvocvat i suve grančice. Možete ih ofarbati sprejom u belu, srebrnu ili zlatnu boju, da se dobije sasvim drugačija dimenzija prostora za proslavu.

Prirodnim elementima dodajte ukrase od kanapa, perlica, kristala i raznih oblika belih sveća. Dekoracija na stolovima može biti pretežno bele boje u kombinaciji sa prirodnim tonovima i efektnim srebrnim ili zlatnim gliterom.

Izbor cveća

Cvetni aranžmani su u zimskom periodu najčešće u crveno-belim kombinacijama ruža, ljiljana, orhideja i amarilisa. Posebno je efektno dodavanje nekoliko cvetova čuvarkuće i listova zimzelene paprati koja ima srebrnastu boju. Bidermajer može da bude naročito efektan u nijansama sive, srebrne i plave boje sa grančicama borovine, bršljana ili šipka.

Pogledajte najlepše cvetne aranžmane

Detalji koji se pamte

Svatovima će sigurno ostati u sećanju vaše venčanje ukoliko se odlučiite da im poklonite poklončiće koji su simbolični za zimski period. To mogu biti teglice punjene medom, pekmezom, kandiranim voćem ili vašom mešavinom čaja. Tu su još čarape sa zimskim dezenom ili kugle za jelku sa ispisanom porukom ili vašim imenima. Dekoracija venčanja može da bude naglašeno elegantna ako stolove poprskate veštačkim snegom i postavite srebrne svećnjake sa
visokim belim svećama.

Zimski bidermajer
Na ofarbanim šišarkama možete postaviti brojeve stola ili kartice sa imenima gostiju.

Zimski slatki sto

Osim tematske dekoracije sale za svadbu poseban utisak ostaviće zanimljivo koncipiran slatki sto. I najmlađi gosti i oni stariji će se obradovati ako umesto klasičnih kolača poslužite one delikatese koji su vezani za zimski period. To mogu biti ušećerene jabuke, šećerleme, vanilice, medenjaci, voćni kompoti, suve šljive i orasi, topla čokolada i mirišljavo kuvano vino.

Pravo mesto za vašu zimsku bajku

Zimski period je vrlo zahvalan za dekoraciju restorana jer svojim simbolima inspiriše mladence da kreiraju svoje bajkovito venčanje. U zimskim mesecima se nešto lakše dolazi do željenog termina za venčanje, što je još jedna dobra strana ovog godišnjeg doba. Splav Akapulko pruža veoma zahvalan ambijent za različite kreativne poduhvate kada se radi o dekoracija sale za svadbe. Moderan i elegantan ambijent, sa pogledom na Dunav, pružiće neophodnu toplinu tokom zimskih dana uz sjajan provod za sve generacije.

Uigran tim Splava Akapulko, pod vođstvom menadžera Jovice Lisanina, vam stoji na raspolaganju za sve ideje kako bi vaše venčanje bilo baš onakvo kako ste ga zamišljali, kao toplu zimsku bajku.