Cipele za vencanjeCipele za vencanje

Cipele za vencanje je potrebno tražiti odmah nakon izbora venčanice, što će reći na početku organizovanja proslave. Iako je ponuda cipela veoma velika i možete ih naći u gotovo svim radnjama, a ne samo specijalizovanim za venčanja, trebaće vam dosta vremena da se odlučite za model koji je baš za vas. Prilikom izbora cipela treba imati na umu da u njima treba da izdržite ceo jedan dan i da vas ne muče. Cipele koje „ubijaju“ su poslednja stvar koja vam treba na venčanju.

Zašto su specifične cipele za venčanje?

Cipele za vencanje su modni detalj koji je jednak višnji na torti kada je u pitanju vaš stajling. Ukoliko niste zadovoljni svojim izborom biće vam žao svaki put kada budete gledali svoje venčane fotografije. Ako budete zadovoljni svojim izborom, cipele sa vencanja će vam ostati kao draga uspomena koju ćete rado čuvati.

Pročitaj još NARODNA VEROVANJA O BRAKU

Mladine cipele za svadbu

Nenadmašne salonke

Izbor modela cipela za vencanje nikada nije bio veći. Potrebno je dobro ih uklopiti sa venčanicom i ostalim detaljima kao što su nakit, ogrtač, bidermajer i ukrasi za kosu. Ukoliko je venčanica bela i želite bele cipele, probajte da ih nađete baš u istoj nijansi. Ako to nije slučaj, radije se opredelite za bež ili srebrne cipele ili čak drečave, crvene, ljubičaste, teget. Boja cipela treba da se nađe na još nekom mestu u vašoj odevnoj kombinaciji. Zgodno je da sa teget cipelama uparite barem jedan veći teget cvet u bidermajeru.

Kada je model cipela u pitanju, mlade se najčešće odlučuju za klasične salonke sa cirkonima, ali ima i drugih popularnih modela. Tu su različite sandale sa svetlim kaišićima i modeli sa debelom štiklom koja je dosta stablnija pri hodu. Visoke štikle su uvek popularne zbog efekta koji imaju na telo, ali treba biti oprezan pri njihovom izboru. Štikle od dvanaest centimetara jesu privlačne ako umete da hodate u njima bez poteškoća i čestog nameštanja noge.

Luksuzne cipele za venčanje

Ravne cipele

Odluka da nosite ravne cipele na venčanju na prvi pogled iznenadi mnoge, ali može da se radi o osvežajućoj kombinaciji svetlucavih baletanki i venčanice sa širokim žiponom u pepeljuga stilu. Izbor ravnih cipela je posebno efektan ako se radi o zanimljivoj boji i izradi. Sa ravnim cipelama sigurno nećete imati potrebu da se prezuvate tokom proslave.

Cipele za trudne mlade

Mlade koje su u drugom stanju cipele treba da biraju sedam do deset dana pred venčanje. Najviše zbog pojave oteklih nogu koja je uobičajena u trudnoći. Preporučuju se ravne cipele sa udobnim uloškom ili sandale na platforme od nekoliko centimetara.

Prezuvanje na svadbi

Mnoge mlade su zažalile što nisu ponele još jedan par udobnijih cipela za prezuvanje na svadbi. Preporučuje se da se cipele pre svadbe dobro namažu kremom i spolja i iznutra kako bi omekšale. Takođe, poželjno je da se nose bar jedan dan po kući kako bi se prilagodile obliku noge. Ipak većina žena ima potrebu da se oslobodi novih cipela tokom proslave. Zato, smislite rezervnu varijantu na vreme kako ne biste bili jedini bosi tokom vaše svadbene proslave.

Splav Akapulko je mesto na kome će vaša odevna kombinacija, sa sve vašim idealnim cipelicama zasijati u punom svetlu. Romantičan ambijent restorana uz Dunav je mesto sjajnih venčanih fotografija mladenaca. Prostrani podijum za ples je vaš, uživajte u svakom koraku, dok se ljubazno osoblje brine da gosti budu zadovoljni uslugom. Vama ostaje samo da uživate u vašem najlepšem danu.