Vencanje na vodi? Često vam kroz glavu prolaze scene svih onih venčanja kojima ste prisustvovali a koja izgledaju kao iz prave bajke, pa i vi želite da vaše bude takvo?
.
Ništa ne brinite, i to je moguće. Možda sebi nećete moći da priuštite venčanje na Tajlandu, ili u Monte Karlu, ali svakako možete i u Srbiji pronaći jako zanimljiva i romantična mesta na kojima će vaš najuzbudljiviji dan postati bajka.

Venčanje na vodi
Ako zaista želite ovakav ugođaj, dobro razmislite o prostoru za venčanja koji planirate da rezervišete. Jako je važno da restoran uz zatvoreni deo, ima i prelepu baštu ili zanimljivu terasu sa pogledom koji će se i vama i gostima urezati u pamćenje.
Upravo se po tome i izdvaja naš splav Akapulko, koji već decenijama nudi prostor za romantično, bajkovito i elegantno vencanje na vodi. Ovo vam mogu potvrditi i mnogi bračni parovi koji su na našem “tlu” proslavili najsrećnii dan u životu i nisu imali nijednu jedinu zamerku na ambijent, dekoraciju, ali ni organizaciju.

Vencanje na vodi pored Hotela Jugoslavija

Smešten na obali Dunava, kod čuvenog Hotela Jugoslavija, Akapulko je uređen po najvišim standardima, što vrlo lako možete i proveriti samo je dovoljno da nas posetite. Ono što prostor čini posebnim, jeste prostorna i sređena terasa sa pogledom na Dunav i najlepši i najveći beogradski park, ali i istovremeno najznačajniji kulturno-istorijski kompleks Kalemegdan.

Osim što imate na raspolaganju prostranu terasu, možete pozvati matičara da dođe do Akapulka, kako biste vaše “sudbonosno da” izgovorili upravo na ovom mestu, sa predivnim pejzažom u pozadini.

Svakako je prednost venčanja na reci ta da ćete i vi i vaše zvanice biti na svežem vazduhu, uživaćete u magičnom pogledu, nećete morati da brinete da li je zagušljivo, i najbitnije od svega imaćete venčanje pod vedrim nebom.

Šta će se desiti ako nebo ipak ne bude vedro? Ako meteorolozi kažu da će biti lepo i toplo na dan vašeg venčanja, ali u poslednjem trenutku temperatura bude niža nego što je predviđeno, u najgorem slučaju počne da pada kiša…ništa ne brinite, osoblje splava Akapulko ima plan B i rešenje za takvu situaciju. Ukoliko dođe do ovakvog scenarija, vaše veselje možete komotno nastaviti u zatvorenom delu našeg splava.

Ukoliko želite da vaš poseban dan učinite još posebnijim, sebi, kumovima, ali i gostima priuštite specijalni ugođaj, javite nam na vreme, pa vam, u okviru naše organizacije možemo prirediti da na sopstveno venčanje dođete, ni manje ni više nego gliserom. Fotografije će biti očaravajuće, verujte nam na reč.

Na svadbu gliserom

Ako se budete odlučili za splav Akapulko, vaša jedina briga će biti da napravite listu zvanica, šta ćete obući tog dana, a sve ostalo možete prepustiti nama.

Pre toga ćemo naravno saslušati vaše predloge, ideje, želje, i u skladu sa time napraviti aranžman koji će oduševiti i vas, ali i vaše goste, u toj meri da će pamtiti vaše venčanje dugo nakon veselja.

Naravno, ukoliko želite da učestvujete u organizaciji, sami da dekorišete salu za venčanja i stolove, našu terasu, dajemo vam odrešene ruke, ipak je to vaš najbitniji dan u životu i želimo da ga provedete u ambijentu u kojem ćete se osećati kao svoj na svome.