VenčanjaSta se pamti sa vencanja

Kada se odluče da sami organizuju svoje venčanje, mladencima se obično čini da je spisak svega oko čega treba da se angažuju prevelik. Da je sve bitno i da će im to predstavljati priličan posao narednih mesec, dva, možda i tri. No, da li je baš tako? Kada sve prođe, čini se da su mnoge stvari oko kojih su se trudili bile možda i nepotrebne.

Možda bile su lepe ali ih niko nije zapazio. Da ne pominjemo to što će gosti mesecima posle hvaliti dobru rakiju, koja je ostavljena po rođenju mladoženje, a vašu dekoraciju zbog koje ste potrošili nekoliko dana niko ni da pomene.

Menadžer Splava Akapulko nam približava koje su to stvari koje se obično pamte sa venčanja i na čemu treba da bude akcenat.

Atmosfera koju prave mladenci

Ono što najviše ostaje u lepom sećanju je atmosfera i energija koja isijava iz mladenaca. Posmatrati lep par koji je srećan što se venčava je posebno i inspirišuće. Mladenci neobično zrače i o tome se najviše govori nakon svadbe. Ako je među njima jaka emocija i pozitivna energija, svi ostali elementi svadbe su u drugom planu.

Zato je bitno da se mladenci opuste i uživaju maksimalno u svom danu. Treba da budu svesni činjenice da su svatovi tu zbog njih njihove ljubavi i budućnosti. Nijedan detalj na svadbi tome ne može da parira.

Druženje, upoznavanje, zabava

Venčanje je prilika da gosti sretnu svoje poznanike, prijatelje, rodbinu i da upoznaju nove ljude i prošire svoj krug poznanika. Nekada se na svadbama upoznaju budući poslovni partneri ili čak emotivni partneri. Radi se o lepoj prilici za zabavu i druženje jer su svi dobro raspoloženi, a i piće ima svog udela. Najviše se prepričava šta je ko kome rekao od rodbine i kako su reagovali na novosti iz života onog drugog.

Izbor muzike i benda

Dobar bend je već pola posla kada je u pitanju dobra zabava na venčanju. Jako je bitno da se na vreme ugovori bend kako ne bi bilo nervoze neposredno pred svadbu. Dobri bendovi su ugovoreni i po nekoliko meseci unapred. Pored izbora benda, mladenci treba da se što preciznije odluče za vrstu muzike koja će se svirati. Najbolje bi bilo da postoji i lista pesama koje mladencima odgovaraju. Tu je i crna lista pesama, koju bend ne treba da svira bez obzira što neko od gostiju to traži. Dobar bend, koji svira uštimano i sa lakoćom podiže atmosferu, je ono
što se zaista pamti.

Sale za svadbe

Izbor sale za svadbu i restorana je od vrhunskog značaja za dobar provod i atmosferu venčanja. Prostor mora da bude dovoljno veliki da stanu svi gosti i da ostane dovoljno mesta za kretanje i plesni podijum. Enterijer je nešto što bitno utiče na atmosferu proslave. Kao i usluga zaposlenih u restoranu. Moderan i elegantan enterijer sale za svadbe je danas značajan i mlađim i strarijim parovima. Dobar restoran je uvek opremljen kvalitetnom rasvetom i ozvučenjem, bez čega bilo koji bend neće zvučati i izgledati dovoljno dobro.

Splav Akapulko je sa razlogom jedan od najpopularnijih restorana za organizaciju venčanja. Nalazi se na obali Dunava, blizu hotela Jugoslavija, i poseduje savremenu opremu koja omogućava da se realizuju sve zamisli mladenaca. Ambijent Splava Akapulko je moderno uređen, u minimalističkom stilu, sa brojnim mogućnostima za dekoraciju.

Menadžer Jovica Lisanin vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i ideje za organizovanje vašeg najlepšeg dana.