Sala za svadbeSala za svadbe Beograd

Potrebna vam je odgovarajuća sala za svadbe, ali ne znate kako da je odaberete. Znate da je ponuda velika a vaše iskustvo u takvim stvarima malo. Bez uvrede – pa ne venčava se svaki dan. Budite opušteni, pomoćićemo vam u tome.

Nemojte napraviti najčešću grešku

Sala za vencanje ima svuda, ali morate znati da nije svaka po vašoj meri. Kao prvo, mladenci najčešće prave i odaberu restoran u kome su nedavno bili kao gosti na nečijem venčanju. Svako veselje je za sebe i ne postoje dva ista venčanja . Vaša treba da bude vaš izbor i u potpunosti uskladjena sa vašim potrebama.

Procitajte jos: Sale za svadbe o kojima se prica

Sala za svadbe kako odabrati pravu?

Venčanje je izuzetan dogadjaj za mladence, kao i sve one koji su tog dana sa njima. Ono obeležava krunisanje ljubavi i početak drugog dela života. Da bi vaš veliki dan bio na veličanstvenom nivou, morate napraviti savršenu organizaciju, što nije baš lak zadatak. Zato ako možete prepustite se profesionalcima i odaberete salu za svadbu gde se tako nešto već nudi.

Dakle, pravite razliku u terminina “restoran za vencanje” i “Organizujemo venčanja”. Razlika je velika, jer ćete u prvom slučaju morati sami da se potrudite da sve bude onako kako vi želite, dok ćete u drugom slučaju imati veliku pomoć u organizaciji čitavog dogadjaja.

Organizujemo venčanja
I to pomoć stručnjaka sa iskustvom, a to nije mala stvar. Vaša vizija o idealnom venčanju će vam pomoći da napravite fantastičan aranžman od cveća, ali ne zaboravite da postoje osobe na koje se možete osloniti. Oni će čitav prostor u skladu sa vašim željama prilagoditi da izgleda tradicionalno, klasično, moderno ili čak ekstravagantno. Pri tom možete biti sigurni da, bez obzira šta ste od toga odabrali, neće biti propusta i neuskladjenih detalja.

To je najsvečaniji dan u vašem životu, pa odaberete mesto koje najviše odgovara vašim potrebama i ukusima. Jer vaša sala za svadbe treba da ocrtava vaš karakter.

Veličina sale za vencanje

Drugi ključni faktor koji biste trebali uzeti u obzir je veličina prostora i vizuelni utisak koji ostavlja o tome. Za ekspanzivna venčanja, gde trebate ugostiti brojnu porodicu, prijatelje, rodbinu i poslovne saradnike, svakako da će vam biti potreban veliki prostor.


Prostor za venčanjaAli ako želite da vaše venčanje zadržite na intimnijem nivou, uz prisustvo samo najbitnijih osoba iz vašeg života, odabir velikih sala za svadbe bio bi samo suvišni trošak.

Izbor hrane jedna od najbitnih stavki

Ako vam gosti nešto zamere to će biti dve stvari:

izbor hrane za tu priliku
– muzika
Izbor hrane za vencanje

Vodite računa o izboru menija sa hranom da ne bude baš najosnovnija ponuda. Sigurno ste i sami mnogo puta komentarisali kako ste bili gladni zato što su kasno poslužili hranu, ili bilo je onako mršavo. Hranu vam neće oprostiti budite sigurni. Muzika takođe predstavlja najčešću temu za ogovaranje. Ukoliko pevačica krešti ili se dere boleće ih glava i jedva će čekati da veselje završi.

Predlog je da povedete kumove i odslušate muzičare na nečijem venčanju i uverite se u njihov kvalitet. Ako vam je stalo da vaši gosti budu zadovoljni i da pamte vaše veselje ovo su sigurno dve stvari o kojima morate voditi računa.

Lokacija sale za venčanje

Moramo priznati da bi venčanje na Bahamima za svakog od nas bio pravi spektakl, ali malo je osoba koje sebi mogu priuštiti takvo venčanje. Iako ste sada možda pomalo euforični, spustite loptu i lokaciju sale za venčanje odaberite razumno. Pri tom, nemojte biti previše sebični i misliti samo na sebe, već se potrudite da koliko god možete udovoljite i svojim dragim gostima, da što je moguće lakše i brže stignu na mesto velikog dogadjaja. Time direkto utičete na njihovo raspoloženje, a naravno da na dan venčanja želite da svi oko vas budu odlično raspoloženi.

Parking mesto

Napokon, kada su stigli doterani, sa poklonima i cvećem moraju pronaći odgovarajući parking za svoje automobile. Budite dobar domaćin i odaberite prostor koji u blizini ima dovoljno parking mesta za sve. Bilo bi poželjno da postoji i čuvar na parkingu. Dešavalo se ne mali broj puta da se ukrade nekom od gostiju auto sa parkinga. Takav gost će ceo svoj život pamtiti vaš najlepši događaj kao veoma loš i neprijatan. Ukoliko ste ovo sve obezbedili venčanje može da počne…

Venčanje na vodi

Ako ste i dalje u dilemi kako da odaberete vaš idealan prostor za proslavu, imamo za vas jedan lep i romantičan predlog, a to je «Venčanje na vodi». Splav Akapulko u Zemunu kod Hotela Jugoslavija ima savršen prostor za venčanja, sa prelepom velikom terasom. Idealan izbor za svadbe do 150 osoba.

Venčanje na vodi
Profesionalno osoblje će vam sa velikim zadovoljstvom vrhunski organizovati nezaboravan dogadjaj. U ponudi je veliki izbor menija i bogata karta pića, kao i garancija kvaliteta.

Vama ostaje da se opustite i uživajte u kompletnom okruženju, dok Dunav tiho teče. Neka vaše venčanje na vodi svima ostane u trajnom sećanju.

Vaš splav Akapulko